06 - 28269530

Wat anderen over praktijk Josien ter Doest zeggen.

Het werk en de resultaten die praktijk Josien ter Doest doet vertaalt zich in tastbaar resultaat. Maar dat is voor iedereen anders. Lees hieronder de inspirerende voorbeelden van hoe anderen zijn geholpen met inzicht en bewustwording en wat dat voor hen heeft opgeleverd.

Voor mezelf kiezen!

maart 16, 2013 Josien ter Doest 0 Reacties

Soms zijn er mensen die veel voor je betekenen in je leven. Ze dragen wat bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is Josien zo’n persoon.

Een aantal jaren geleden kwam ik hyperventilerend en helemaal op bij haar binnen. Ik was mezelf volledig voorbij gegaan. Josien heeft me geleerd naar mijn lichaam te kijken, rust te nemen en voor mezelf te kiezen. Heel langzaam, met heel wat doorzettingsvermogen en steun van Josien kreeg ik door hoe het zat. Even dacht ik nooit meer zonder Josien te kunnen maar nu weet ik dat ik het zelf ook kan. Af en toe als ik mezelf even voorbij ga of onrust voel bel ik Josien voor een afspraak, ze helpt me dan even weer de goede kant op en dan kan ik weer vooruit.

Soms vraag ik me af hoe ik ooit Josien kan bedanken voor alles wat ze voor mij betekent heeft. Via deze weg kan ik dat natuurlijk al een klein beetje laten zien; “Josien enorm bedankt voor alle inzichten die je me gegeven hebt en dat je me geholpen hebt bewust te worden van mezelf!”

K.