06 - 28269530

Wat anderen over praktijk Josien ter Doest zeggen.

Het werk en de resultaten die praktijk Josien ter Doest doet vertaalt zich in tastbaar resultaat. Maar dat is voor iedereen anders. Lees hieronder de inspirerende voorbeelden van hoe anderen zijn geholpen met inzicht en bewustwording en wat dat voor hen heeft opgeleverd.

Ik kan Ja zeggen tegen het leven, ik kijk ernaar uit!

september 5, 2017 Josien ter Doest 0 Reacties

Ongemerkt is er veel gebeurd, het is verhelderend, ik heb veel inzichten gekregen. Mijn gezondheid is verbeterd, ik ben positiever geworden, heb meer vertrouwen en denk beter over dingen na, kan ze makkelijker plaatsen en loop minder snel weg. Ik heb inzicht gekregen in mijn patronen, waarom ik reageer op een bepaalde manier, dat zie ik nu ook bij andere mensen. Ik ben meer ontspannen, kan ja zeggen tegen het leven, ik kijk ernaar uit!

De kracht die het met zich meebrengt van begin tot eind, je wordt er zoveel beter van. De inzichten in jezelf en situaties en de combinatie met de boeken en oefeningen. “ De tuin” (oefening) daar komt alles duidelijk in naar voren en is een schot in de roos. Ik gun dit iedereen het maakt iets in je los in plaats van boekjes wijsheid.

Bas