06 - 28269530

Wat anderen over praktijk Josien ter Doest zeggen.

Het werk en de resultaten die praktijk Josien ter Doest doet vertaalt zich in tastbaar resultaat. Maar dat is voor iedereen anders. Lees hieronder de inspirerende voorbeelden van hoe anderen zijn geholpen met inzicht en bewustwording en wat dat voor hen heeft opgeleverd.

Een geluk bij een ongeluk

september 5, 2017 Josien ter Doest 0 Reacties

Josien heb ik leren kennen als geluk bij een ongeluk in een periode waar het niet goed met mij ging na een auto ongeluk en lastige situaties op mijn werk. Josien heeft mij geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken en over mijzelf te denken.

Ze heeft mij geleerd om innerlijk leiderschap te nemen, bij mijzelf te blijven en dat ik keuzes nodig heb om te ontdekken wie ik ben. Ik heb geleerd hoe ik het geluk in mijzelf kon vinden dat alles daarvoor aanwezig is en dat ik alleen de stap van buiten naar binnen moet maken. Het heeft me veel gebracht, zelfvertrouwen, rust en met name de kracht om te gaan waarvoor echt ik wil gaan. Ik geloof erin dat de juiste mensen op je pad komen en daar is Josien er zeker een van. Ontzettend bedankt! Iris