06 - 28269530

Wat anderen over praktijk Josien ter Doest zeggen.

Het werk en de resultaten die praktijk Josien ter Doest doet vertaalt zich in tastbaar resultaat. Maar dat is voor iedereen anders. Lees hieronder de inspirerende voorbeelden van hoe anderen zijn geholpen met inzicht en bewustwording en wat dat voor hen heeft opgeleverd.

Combinatie traject zakelijk en prive

september 5, 2017 Josien ter Doest 0 Reacties

Een gecombineerd traject, vanuit haar eigen onderneming zakelijk bij Robert de Groot en persoonlijk bij mij.

Het traject is een hele goede combinatie zakelijk en privé. Het was heel fijn en ik heb heel veel geleerd over mezelf. In het traject moet privé erbij zitten, niet alleen zakelijk. Ik heb verschillende dingen gedaan, psycholoog, haptotherapie, nu heb ik handvaten gekregen, dat heb ik nog nooit gehad.

Ik ben me bewust geworden van mijn “ ijsberg” ik kan naar mezelf luisteren. Waardoor je alles kunt leren op alle gebieden. Ik ben er een stuk positiever van geworden, ik kan het later sudderen, het laten zijn.

Het mooist is eerst 3 consulten persoonlijk en dan 3 consulten zakelijk. Dan kan je nog beter naar je bedrijf kijken en er nog meer uithalen. Je leert jezelf beter kennen zodat je zakelijk en privé het een goed beeld geeft voor de toekomst. Alles is goed de manier van werken erg prettig. Ga zo door! Karin