06 - 28269530

Wat anderen over praktijk Josien ter Doest zeggen.

Het werk en de resultaten die praktijk Josien ter Doest doet vertaalt zich in tastbaar resultaat. Maar dat is voor iedereen anders. Lees hieronder de inspirerende voorbeelden van hoe anderen zijn geholpen met inzicht en bewustwording en wat dat voor hen heeft opgeleverd.

Blijdschap, dankbaarheid en vooral rust gebracht!

maart 16, 2013 Josien ter Doest 0 Reacties

Voor alle ouders en kinderen van de hele wereld.

Er was eens……………..een paardenfluisteraar en…………. een hondenfluisteraar en dan nu….. een fluisterkind……… in principe  alle drie niet grijpbaar en begrijpbaar door het verstand, maar wel voelbaar op energetisch niveau – op het harteniveau.

Bijna – wellicht wel – ieder mens heeft een thema in zijn/haar familie. Dat zijn vaak niet de fijnste zaken, maar in iedere generatie steekt het de kop weer op. M.b.t. mijzelf moest ik lijdzaam toezien, dat de relatie tussen mijn moeder en mij en later tussen mijn dochter en mij er een was, waar niemand blij van werd. Tot voor kort – inmiddels 64 jaar jong – ben ik d.m.v. eerst “Het Fluisterkind” te lezen en aansluitend gesprekken met Josien te voeren – in staat geweest de ketting die ons letterlijk zo nauw samenbond te kunnen verbreken en dat voelt zooooo ontzettend goed…..

Doordat ik als ouder deze stap heb kunnen zetten – en dat was niet gemakkelijk geloof me –   hier is heel veel pijn, verdriet, boosheid aan voorafgegaan, ik ben door een heel diep dal gegaan, maar uiteindelijk heeft het zoiets moois voortgebracht, voor mij, mijn kind en hoe bestaat het ook mijn kleinkind doet mee op energetisch niveau…..prachtig, je kunt dit gevoel niet uitleggen, je moet dit ervaren, het heeft mij zoveel blijdschap, dankbaarheid en vooral rust gebracht….dit wens ik iedere ouder en kind toe…..zo’n geweldige ervaring…..

Enorm dankbaar ben ik jou Josien, dankjewel, je weet het wel, ik wens je alle geluk en wijsheid toe op je nieuwe pad, zeker weten dat het je gaat lukken, ‘k wens je een heeeeeeele grote praktijk toe…..dan weet ik zeker, dat er veel ouders met allerlei problemen met hun kids geholpen gaan worden…..

Liefs Ellen