06 - 28269530

Schenkerij

logo schenkerij def keynoteDe Schenkerij is een initatief van Praktijk Josien ter Doest om mensen bewust te maken van de verborgen potentie die ze hebben. De Schenkerij “schenkt aandacht” aan actuele thema’s op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Het programma is gericht op inzichten voor jouw innerlijk leiderschap. Persoonlijk en zakelijk succes begint bij jezelf. Door dit te zien en te beleven weet je hoe je zaken echt bij de kern aanpakt. Naast thee en koffie (van Simon Levelt) serveren we een kleine high tea. De sfeer van deze kleinschalige bijeenkomst is vertrouwelijk, ontspannen en diepgaand.

Er worden regelmatig Schenkerij bijeenkomsten georganiseerd met wisselende thema’s, op www.schenkerij.com vindt je een overzicht wanneer en aan welk thema er in die bijeenkomst aandacht geschonken wordt. 

Deze bijeenkomst en is zeer geschikt In Company om in te zetten als team ontwikkeling of verdiepingsdag, de combinatie van de presentatie met een high tea is bijzonder om te ervaren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief wanneer je op de hoogte wilt blijven van komende schenkerijen en workshops.