06 - 28269530

Methodiek

twobrainsDe methodiek die praktijk Josien ter Doest gebruikt is gebaseerd op neurofysiologisch ontwikkelen en heeft zich inmiddels al meer dan bewezen in de praktijk.

Neurofysiologisch ontwikkelen houdt zich bezig met het vergroten van de sociale- en emotionele intelligentie van mensen.

Door onbewuste, emotionele- en mentale gedragspatronen bewust te maken, wordt de essentie van een probleem zichtbaar. En kan transformeren in een kracht voor het vergroten van het zelf leiderschap, zodat men vanuit een andere basis en mindset kan leven, een verruimd perspectief. Mensen ervaren weer verbinding met zichzelf en hun eigen kracht, zijn vriendelijker en begripsvoller naar zichzelf en de mensen om hen heen, maken andere en betere keuzes die bij ze passen. En ontdekken wat een ideale relatie voor hun betekent.

Tijdens de consulten krijg je helderheid in wat er van je gevraagd wordt. Je leert innerlijk leiderschap te nemen over die klachten, gevoelens of gedachten die (onbewust) jouw leven beheersen. De relaties en verbindingen tussen klachten en verschijnselen worden op diepere niveaus inzichtelijk gemaakt waardoor het patroon dat dit in stand houdt zichtbaar wordt. Door dit te onthullen kun je opnieuw focus aanbrengen op hoe jij wilt leven. Er ontstaan nieuwe (neurogene) verbindingen in je systeem zodat je blijvend leeft vanuit een andere basis en mindset, een verruimd perspectief.