06 - 28269530

Josien ter Doest

josienterdoestJosien ter Doest kan als geen ander woorden geven aan wat mensen voelen en waar mensen onbewust op sturen in hun leven. Ze neemt het onbegrip weg waardoor er opnieuw verbinding kan worden gemaakt vanuit persoonlijke-, partner–, ouder-kind relaties of werkgerelateerde relaties.

Josien werkte 19 jaar als fysiotherapeut en volgde verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling. Ze is expert op het gebied van de fysiologie in relatie tot de mentale- en emotionele houding die mensen hebben.

Vanaf 2013 ondersteunt ze mensen in haar praktijk die vastlopen in relaties. In relatie met zichzelf, partner, kind of werkgerelateerde relaties. Daarbij maakt ze gebruik van de methodiek Neurofysiologisch ontwikkelen voor het vergroten van de sociale- en emotionele intelligentie van mensen en het doorbreken van onbewuste patronen.

Naast trajecten en consulten geeft Josien workshops, college’s en masterclasses voor scholen, opleidingen en organisaties. Ze is een sparring partner voor opleidingen en organisaties die zich bezig houden met systeemveranderingen en de nieuwe economie.