06 - 28269530

Consulten

eckhart tolleZo binnen zo buiten

Bedenk dat je kijk op de wereld een afspiegeling is van je bewustzijnstoestand. Je staat er niet los van en er is geen objectieve wereld buiten jezelf. Op elk moment schept je bewustzijn de wereld die je bewoont. (Eckhart Tolle).

Vastlopen

Vastlopen in je werk, relatie of je gezin of stress, ziekte en lichamelijke klachten vragen ontwikkeling van je. Het zijn gedachten en gevoelens die je gevangen houden en waar je het liefst van af wilt. Dat kunnen lichamelijke of emotionele klachten zijn of gedragspatronen die je jezelf ziet herhalen. Die je blokkeren om je wensen te realiseren in je leven Je krijgt ze elke keer opnieuw voor je voeten in een andere vorm of een andere situatie.

Consulten

In de consulten kijken we samen op een vriendelijke en begrip volle manier naar deze moeilijke stukken in je leven en de wensen die je hebt. Je ervaart door inzicht en verschillende oefeningen dat je innerlijk leiderschap over jouw probleem en je wensen kunt nemen. Je kunt weer voluit leven in prettige relaties, een harmonieus gezin realiseren en je voelt vrij van je lichamelijke klachten. Het geeft je een bredere en ontspannen basis om vanuit te leven.