06 - 28269530

Overzicht praktijk

Welkom bij praktijk Josien ter Doest. Hier vind je algemene informatie over onze praktijk en onze aanpak.

 • Josien ter Doest

  Josien ter Doest kan als geen ander woorden geven aan wat mensen voelen en waar mensen onbewust op sturen in hun leven. Ze neemt het onbegrip weg waardoor er opnieuw verbinding kan worden gemaakt vanuit een persoon, gezin, ouder-kind relaties, fysieke klachten of werkrelaties.

 • Praktijkfilosofie

  Wat je meemaakt kun je vanuit verschillende niveaus bekijken die elk onthullingen in zich dragen. Wanneer je die wilt en kunt zien en er bewustwording op creëert is het mogelijk andere keuzes te maken en je patroon te doorbreken. Dan ontdek je waar de kracht van jouw leven zit!

 • Methodiek

  De methodiek die praktijk Josien ter Doest gebruikt is afgeleid van de methode “Het fluisterkind” of “present child” die zich inmiddels al meer dan bewezen heeft in de praktijk. Deze aanpak is uitermate geschikt voor elke generatie om bij ziekte, stress, lichamelijke of opvoedkundige problemen inzicht en bewustwording te creëren

 • Consulten

  In de consulten kijken we samen op een vriendelijke en begrip volle manier naar deze moeilijke stukken in je leven en de wensen die je hebt. Je ervaart door inzicht en verschillende oefeningen dat je innerlijk leiderschap over jouw probleem en je wensen kunt nemen.

 • Workshops en trainingen

  Praktijk Josien ter Doest verzorgt diverse schenkerijen en workshops rondom het creëren van inzicht en bewustwording in persoonlijke systemen. Binnen deze schenkerijen en workshops wordt een inspirerende kijk gegeven op het doorbreken van patronen op zakelijk, persoonlijk of opvoedkundig gebied.

 • Schenkerij

  Praktijk Josien ter Doest werkt mee aan het samenwerkingsverband van de Schenkerij. De Schenkerij “schenkt aandacht” aan actuele thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met het geven en delen van kennis, informatie, lezingen en workshops.

 • Praktijk en locatie

  Praktijk Josien ter Doest kun je vinden aan het Gronausevoetpad 129. De praktijk aan huis bevindt zich in een rustige stadstuin vlak bij het centrum van Enschede.