06 - 28269530

Persoonlijk consult

consult_persoonlijk

“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” – Albert Einstein

Ervaar je stress gerelateerde klachten?

vermoeidheid; constant zorgen maken; hyperventilatie; angst of paniekaanvallen; overspannen of burn out; labiel gevoel; boosheid, verdriet of depressieve gevoelens. Of andere emotionele of fysieke klachten? Krijg de voor jouw benodigde inzichten en handvatten en ontwikkelen je zelf leiderschap zodat je het probleem bij de kern kunt aanpakken!

Loop je vast in gedachten en gevoelens waar je het liefst van af wilt. Wordt je geblokkeerd om te leven zoals jij dat wilt? Ieder van ons bezit de mogelijkheden om zelf de koers in het leven te bepalen. En dat te ontwikkelen wat hij het meest waardevol vindt.

Reset je basis, leer volledig leiderschap te nemen en leef vanuit een andere mindset, een verruimd perspectief. Vriendelijker, begripvoller en in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Maak betere keuzes die bij jou passen en ontdek wat de ideale relatie voor jou betekent.

Tijdens het traject maken we je natuurlijke kwaliteiten en talenten weer zichtbaar dit koppelen we aan je wensen en de thema’s in je functioneren zodat je een helder beeld hebt van wie je bent.  Je leert je beperkingen herkennen en kunt sturen door andere keuzes te maken omdat je vanuit een andere mindset naar je eigen situatie kunt kijken. Je leeft vanuit een ontspannen basis en volledig in je kracht.

Je wilt jezelf ontwikkelen zodat je de kern van het probleem kunt aanpakken!
Bel voor het maken van een afspraak: 06 – 282 69530